Ondernemersweg 17C, 7451PK, Holten
+31641008638
info@holidayscooter.nl

Specificaties

E-Chopper specificaties

Met een E-Chopper ervaart u meerdere voordelen, ten opzichte van milieu, onderhoud en kosten. Hier onder vindt u meer informatie! Enthousiast? Klik dan direct op onderstaande button hoe u mee kan doen!

Verhuurder worden

MOTOR

Een elektrische scooter hoeft niet gestart te worden omdat de motor altijd klaar is voor gebruik. Als je geen gas geeft is de motor uit. De elektromotor, welke voor de aandrijving zorgt, kent geen stationair toerental zoals bij een normale verbrandingsmotor het geval is. Hierdoor kost het ook geen brandstof als je stil staat. De E-Chopper heeft een 1200watt sterkte elektromotor en heeft daardoor een zeer snelle acceleratie door de directe powertransmissie en de werking van de elektromotor. Meestal zijn ze sneller en sterker dan benzine aangedreven scooters.

ONDERHOUD

De onderhoudsarme elektromotor zit direct aan de wielnaaf en brengt de kracht direct over op het achterwiel. Dus u hebt geen versnellingen, kettingen en tandwielen nodig! De onderhoudskosten van een elektrische scooter liggen +- 80% lager dan die van een benzine aangedreven scooter. Het enige onderhoud zijn in feite de remmen, banden en accu. Als je goed met de accu’s omgaat, zorg je voor een lange levensduur.

ONDERHOUD

Wanneer je de elektriciteit ook als brandstof ziet, dan merk je dat elektrisch rijden toch een stuk goedkoper is. Benzine is duurder dan elektriciteit. Je hoeft overigens geen extra kilometers te maken en tijd in te leveren om je tanken. Bij een E-chopper rijdt u 150km voor €1,-

MILIEU

U bespaart CO2, ook als u geen ecostroom tankt. De CO2- balans van een normaal stopcontact is altijd beter dan de CO2-uitstoot van benzinescooters en auto’s. Vooral de 2-takt scooters hebben een slechte verbranding en stoten veel CO2 uit. Geen stinkende uitlaatgassen voor je medeweggebruikers. Momenteel zien veel gemeentebesturen liever vandaag dan morgen de stinkende rammelende scooters en brommers verdwijnen. Zo worden er premies uitgereikt voor oude brandstof scooters en timmeren bepaalde steden al aan milieuzones.

25 km/h TOPSNELHEID
70 KM ACTIERADIUS
56KG GEWICHT